Spletne ankete

Vabila k sodelovanju v spletnih anketah in povezavo do anket kot člani Pluspleta prejemate po elektronski pošti. Anketo izpolnite v svojem prostem času oz. ko vam to najbolj ustreza.
Prijavi se »

 

Skrivnostni kupec

Radi nakupujete? Ste iznajdljivi in dobro opazujete stvari okrog sebe? Se hitro vživite v vlogo kupca različnih storitev? Potem ste prav vi oseba, ki jo iščemo za našega naslednjega skrivnostnega kupca. Kot skrivnostni kupec namreč nakupujete izdelke in storitve in nam poročate o svoji nakupni izkušnji.
Prijavi se »

 

Eyetracking

S pomočjo eyetracking tehnologije lahko skupaj z nami izmerite, kateri vizualni dražljaji na spletni strani, v oglasih ali na embalaži najbolj pritegnejo vašo pozornost.
Prijavi se »

 

Testi okusov

Živilska podjetja, s katerimi sodelujemo, večkrat letno testirajo okuse svojih najnovejših izdelkov, da bi se čim bolj približala okusu potrošnikov. Tako se lahko kot člani Pluspleta nekajkrat letno prelevite v kulinarične kritike in nam pomagate izboljšati hrano in pijačo, ki jo najdemo na prodajnih policah.
Prijavi se »

 

Intervju in skupinske diskusije

Ena od oblik raziskav, v katerih lahko sodelujete kot člani Pluspleta, so tudi skupinske diskusije ali intervjuji. To so sproščeni, neformalni pogovori, pri čemer v primeru skupinskih diskusij pogovor poteka v manjših skupinah, ki jih vodi moderator, v primeru intervjuja pa pogovor poteka le med vami in moderatorjem.

Za takšen pogovor ne potrebujete nikakršnih posebnih znanj in predpriprav, temveč le malce dobre volje.
Prijavi se »

 

Spletni forum

Na spletnih forumih se kot člani Pluspleta z drugimi pogovarjate o najrazličnejših tematikah iz vsakdanjega življenja.

Na forumih vas v času, ko preko njih potekajo raziskave, vsakih nekaj dni pričakajo vprašanja, na katera je potrebno odgovoriti, seveda pa se spletne debate in druženje med člani razvijajo tudi čisto spontano.
Prijavi se »