Rezultati preteklih nagradnih žrebanj

Kratka anketa na temo nakupovanja preko spleta (1012203)

V žrebanju je sodelovalo 879 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Raziskava o brezalkoholnih pijačah (592205)

V žrebanju je sodelovalo 472 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Julijska kratka anketa na temo oglaševanja (022220)

V žrebanju je sodelovalo 206 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Anketa na temo odnosa do aktualnih političnih tematik (1652201)

V žrebanju je sodelovalo 875 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali enega prejemnika nagrade. Več »

Raziskava na temo hrane (1532220)

V žrebanju je sodelovalo 566 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Arhiv vseh žrebanj »

Nagrada zvestobe

  Člani Pluspleta se lahko štirikrat letno potegujete za Nagrado zvestobe v vrednosti 300,00 € bruto. V nagradnem žrebanju sodelujete vsi, ki pridno rešujete ankete in zbirate "Pluspletove žetone". Vsaka rešena anketa vam namreč prinese en "Pluspletov žeton", s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju. Več "Pluspletovih žetonov" kot zberete, več možnosti imate za osvojitev nagrade.

Več »

Privlačne praktične nagrade pri vsaki anketi

  Pri Pluspletu vaše mnenje nagrajujemo. Vsaka raziskava, ki jo izvajamo, omogoča sodelovanje v nagradnem žrebanju za privlačen nagrad.

Več »