Rezultati preteklih nagradnih žrebanj

Januarska kratka anketa o oglaševanju (022233)

V žrebanju je sodelovalo 283 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Decembrska anketa o političnem stanju v Sloveniji (1652203)

V žrebanju je sodelovalo 1188 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Kratka anketa o oglaševanju (022231)

V žrebanju je sodelovalo 298 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Anketa o bankah (342219)

V žrebanju je sodelovalo 333 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali pet prejemnikov nagrad. Več »

Anketa o morebitnih delodajalcih (342218)

V žrebanju je sodelovalo 441 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Arhiv vseh žrebanj »

Nagrada zvestobe

  Člani Pluspleta se lahko štirikrat letno potegujete za Nagrado zvestobe v vrednosti 300,00 € bruto. V nagradnem žrebanju sodelujete vsi, ki pridno rešujete ankete in zbirate "Pluspletove žetone". Vsaka rešena anketa vam namreč prinese en "Pluspletov žeton", s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju. Več "Pluspletovih žetonov" kot zberete, več možnosti imate za osvojitev nagrade.

Več »

Privlačne praktične nagrade pri vsaki anketi

  Pri Pluspletu vaše mnenje nagrajujemo. Vsaka raziskava, ki jo izvajamo, omogoča sodelovanje v nagradnem žrebanju za privlačen nagrad.

Več »