Rezultati preteklih nagradnih žrebanj

anketa: prehranjevalne navade (šifra: 441502)

V četrtek, 05. 11. 2015, ob 11:00 smo v prostorih Aragon d.o.o. izvedli računalniški žreb nagrajencev spletne ankete na temo prehranjevalnih navad. Več »

anketa: dnevno informativne oddaje (šifra: 601502)

Rezultati nagradnega žrebanja, izvedenega 5. novembra, za sodelujoče v anketi na temo gledanja dnevno informativnih oddaj. Več »

anketa: različne oblike varčevanja (šifra: 1041501)

V četrtek, 05. 11. 2015, smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o. izvedli žrebanje nagrajencev spletne ankete na temo različnih oblik varčevanja. Več »

anketa: opaženost oglasov za pijače (šifra: 111505)

5. novembra smo med 540 anketiranci izžrebali 8 srečnežev, ki so že prejeli privlačne praktične nagrade za anketo o opaženosti oglasov za pijače. Več »

anketa: embalaže za novo pijačo (šifra: 241506)

Rezultati nagradnega žrebanja za sodelujoče v anketi na temo embalaže za novo pijačo. Več »

Arhiv vseh žrebanj »

Nagrada zvestobe

  Člani Pluspleta se lahko štirikrat letno potegujete za Nagrado zvestobe v vrednosti 300,00 € bruto. V nagradnem žrebanju sodelujete vsi, ki pridno rešujete ankete in zbirate "Pluspletove žetone". Vsaka rešena anketa vam namreč prinese en "Pluspletov žeton", s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju. Več "Pluspletovih žetonov" kot zberete, več možnosti imate za osvojitev nagrade.

Več »

Privlačne praktične nagrade pri vsaki anketi

  Pri Pluspletu vaše mnenje nagrajujemo. Vsaka raziskava, ki jo izvajamo, omogoča sodelovanje v nagradnem žrebanju za privlačen nagrad.

Več »