Rezultati preteklih nagradnih žrebanj

Anketa o gledanju televizije (1192201)

V žrebanju je sodelovalo 807 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali tri prejemnike nagrad. Več »

Krajša anketa o zavarovalnih in varčevalnih produktih (1022201)

V žrebanju je sodelovalo 648 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Zanimiva anketa o bančnih storitvah (1402201)

V žrebanju je sodelovalo 636 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Raziskava o igrah na srečo (1202201)

V žrebanju je sodelovalo 533 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Anketa na temo političnih stališč in volilnih preferenc (992201)

V žrebanju je sodelovalo 1275 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Arhiv vseh žrebanj »

Nagrada zvestobe

  Člani Pluspleta se lahko štirikrat letno potegujete za Nagrado zvestobe v vrednosti 300,00 € bruto. V nagradnem žrebanju sodelujete vsi, ki pridno rešujete ankete in zbirate "Pluspletove žetone". Vsaka rešena anketa vam namreč prinese en "Pluspletov žeton", s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju. Več "Pluspletovih žetonov" kot zberete, več možnosti imate za osvojitev nagrade.

Več »

Privlačne praktične nagrade pri vsaki anketi

  Pri Pluspletu vaše mnenje nagrajujemo. Vsaka raziskava, ki jo izvajamo, omogoča sodelovanje v nagradnem žrebanju za privlačen nagrad.

Več »