Rezultati preteklih nagradnih žrebanj

Anketa o zavarovalnicah in zavarovalniških storitvah (532201)

V žrebanju je sodelovalo 555 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali tri prejemnike nagrad. Več »

Raziskava o pivu (112201)

V žrebanju je sodelovalo 170 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Raziskava o brezalkoholnih pijačah (592202)

V žrebanju je sodelovalo 338 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Marčevska anketa na temo političnih stališč in volilnih preferenc (992202)

V žrebanju je sodelovalo 1054 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Raziskava na temo prhehranskih izdelkov (1532205)

V žrebanju je sodelovalo 449 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali tri prejemnike nagrad. Več »

Arhiv vseh žrebanj »

Nagrada zvestobe

  Člani Pluspleta se lahko štirikrat letno potegujete za Nagrado zvestobe v vrednosti 300,00 € bruto. V nagradnem žrebanju sodelujete vsi, ki pridno rešujete ankete in zbirate "Pluspletove žetone". Vsaka rešena anketa vam namreč prinese en "Pluspletov žeton", s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju. Več "Pluspletovih žetonov" kot zberete, več možnosti imate za osvojitev nagrade.

Več »

Privlačne praktične nagrade pri vsaki anketi

  Pri Pluspletu vaše mnenje nagrajujemo. Vsaka raziskava, ki jo izvajamo, omogoča sodelovanje v nagradnem žrebanju za privlačen nagrad.

Več »