Rezultati preteklih nagradnih žrebanj

Kratka povolilna anketa na temo volilnih preferenc (992207)

V žrebanju je sodelovalo 1.810 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Kratka anketa na temo političnih stališč in volilnih preferenc (992206)

V žrebanju je sodelovalo 1.242 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Raziskava na temo prehrambenih izdelkov in pijač (1532207)

V žrebanju je sodelovalo 313 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Krajša anketa na temo ugleda podjetij (372202)

V žrebanju je sodelovalo 187 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali enega prejemnika nagrade. Več »

Raziskava na temo trgovin (422201)

V žrebanju je sodelovalo 376 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dvanajst prejemnikov nagrad. Več »

Arhiv vseh žrebanj »

Nagrada zvestobe

  Člani Pluspleta se lahko štirikrat letno potegujete za Nagrado zvestobe v vrednosti 300,00 € bruto. V nagradnem žrebanju sodelujete vsi, ki pridno rešujete ankete in zbirate "Pluspletove žetone". Vsaka rešena anketa vam namreč prinese en "Pluspletov žeton", s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju. Več "Pluspletovih žetonov" kot zberete, več možnosti imate za osvojitev nagrade.

Več »

Privlačne praktične nagrade pri vsaki anketi

  Pri Pluspletu vaše mnenje nagrajujemo. Vsaka raziskava, ki jo izvajamo, omogoča sodelovanje v nagradnem žrebanju za privlačen nagrad.

Več »