Rezultati preteklih nagradnih žrebanj

Anketa na temo ugleda podjetij (372204)

V žrebanju je sodelovalo 736 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali šest prejemnikov nagrad. Več »

Raziskava na temo živil (1292202)

V žrebanju je sodelovalo 703 anketiranci, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Anketa o bankah (342203)

V žrebanju je sodelovalo 121 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali štiri prejemnike nagrad. Več »

Raziskava o prehrambenih izdelkih in oglaševanju (1532216)

V žrebanju je sodelovalo 332 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali enega prejemnika nagrade. Več »

Anketa o energetiki (482201)

V žrebanju je sodelovalo 889 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali tri prejemnike nagrad. Več »

Arhiv vseh žrebanj »

Nagrada zvestobe

  Člani Pluspleta se lahko štirikrat letno potegujete za Nagrado zvestobe v vrednosti 300,00 € bruto. V nagradnem žrebanju sodelujete vsi, ki pridno rešujete ankete in zbirate "Pluspletove žetone". Vsaka rešena anketa vam namreč prinese en "Pluspletov žeton", s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju. Več "Pluspletovih žetonov" kot zberete, več možnosti imate za osvojitev nagrade.

Več »

Privlačne praktične nagrade pri vsaki anketi

  Pri Pluspletu vaše mnenje nagrajujemo. Vsaka raziskava, ki jo izvajamo, omogoča sodelovanje v nagradnem žrebanju za privlačen nagrad.

Več »