Rezultati preteklih nagradnih žrebanj

ANKETA: Opaženost oglaševanja sokov (šifra: 121401)

Izmed sodelujočih v spletni anketi o opaženosti oglaševanja za sadne sokove, smo izžrebali deset nagrajencev, ki prejmejo privlačne praktične nagrade. Več »

aNKETA: PORABA IN PERCEPCIJA PIVA (ŠIFRA: 111419)

Izžrebali smo dobitnike darilnih bonov in praktičnih nagrad za sodelovanje v spletni anketi o porabi piva in percepciji znamk. Več »

ANKETA: Pijače (ŠIFRA: 111418)

V sredo, 21. 1. 2015, ob 12:00 smo v prostorih Aragon d.o.o. izvedli računalniško žrebanje nagrajencev spletne ankete o pijačah. Več »

anketa: Blagovne znamke pijač (šifra: 111416)

Na Aragonu smo v sredo , 21. 1. 2015 ob 11:45, opravili nagradno žrebanje, v katerega so bili vključeni anketiranci, ki so sodelovali v spletni anketi o blagovnih znamkah pijač. Več »

Anketa: Opaženost oglaševanja pijač (šifra: 111408)

Izmed sodelujočih v spletni anketi o opaženosti oglaševanja pijač, smo izžrebali nagrajence, ki prejmejo privlačne praktične nagrade. Več »

Arhiv vseh žrebanj »

Nagrada zvestobe

  Člani Pluspleta se lahko štirikrat letno potegujete za Nagrado zvestobe v vrednosti 300,00 € bruto. V nagradnem žrebanju sodelujete vsi, ki pridno rešujete ankete in zbirate "Pluspletove žetone". Vsaka rešena anketa vam namreč prinese en "Pluspletov žeton", s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju. Več "Pluspletovih žetonov" kot zberete, več možnosti imate za osvojitev nagrade.

Več »

Privlačne praktične nagrade pri vsaki anketi

  Pri Pluspletu vaše mnenje nagrajujemo. Vsaka raziskava, ki jo izvajamo, omogoča sodelovanje v nagradnem žrebanju za privlačen nagrad.

Več »