Rezultati preteklih nagradnih žrebanj

Raziskava o najprimernejših imenih za pakete storitev (341703)

Izmed sodelujočih v spletni raziskavi o najprimernejših imenih za pakete storitev (341703), smo izžrebali dobitnike privlačnih praktičnih nagrad. Več »

Raziskava o konceptu novega oglasa za bančne storitve (341702)

Rezultati nagradnega žrebanja, izvedenega 8. junija, za sodelujoče v anketi o bančnih storitvah. Več »

Raziskava o ponudnikih hrane in obrokov na poti (371701)

Izmed sodelujočih v spletni raziskavi o ponudnikih hrane in obrokov na poti (371701) smo izžrebali dobitnike praktičnih nagrad ter darilnega bona. Več »

Nagradna raziskava o mobilni telefoniji poslovne javnosti

Izžrebani so nagrajenci, ki prejmejo nagrado za sodelovanje v nagradni raziskavi o mobilni telefoniji poslovne javnosti. Več »

Raziskava o opaženosti oglasov (021738)

Izmed sodelujočih v raziskavi o opaženosti oglasov (021738) je bila sreča naklonjena enajstim anketirancem. Dva prejmeta darilni bon, devet pa jih prejme praktično nagrado. Več »

Arhiv vseh žrebanj »

Nagrada zvestobe

  Člani Pluspleta se lahko štirikrat letno potegujete za Nagrado zvestobe v vrednosti 300,00 € bruto. V nagradnem žrebanju sodelujete vsi, ki pridno rešujete ankete in zbirate "Pluspletove žetone". Vsaka rešena anketa vam namreč prinese en "Pluspletov žeton", s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju. Več "Pluspletovih žetonov" kot zberete, več možnosti imate za osvojitev nagrade.

Več »

Privlačne praktične nagrade pri vsaki anketi

  Pri Pluspletu vaše mnenje nagrajujemo. Vsaka raziskava, ki jo izvajamo, omogoča sodelovanje v nagradnem žrebanju za privlačen nagrad.

Več »