Rezultati preteklih nagradnih žrebanj

anketa: višja kakovost mlečnih izdelkov (šifra: 911502)

V torek, 7. julija 2015, ob 11:00 smo v prostorih Aragon d.o.o. izvedli računalniško žrebanje nagrajencev spletne ankete na temo višje kakovosti mlečnih izdelkov. Več »

anketa: bančne storitve (šifra: 341501)

Izžrebali smo dobitnike praktičnih nagrad za sodelovanje v spletni anketi o bančnih storitvah. Nagrajenci prejmejo praktične nagrade. Več »

anketa: brezalkoholne pijače (šifra: 241504)

V torek, 7. 7. 2015, ob 11:00 smo v prostorih Aragon d.o.o. izvedli računalniško žrebanje nagrajencev spletne ankete na temo brezalkoholnih pijač. Nagrajencem, ki so prejeli praktične nagrade,... Več »

anketa: alkoholne pijače in koktelji (šifra: 241503)

Izmed sodelujočih v spletni anketi na temo alkoholnih pijač ter mešanic alkoholnih in brezalkoholnih pijač smo izžrebali dobitnike privlačnih praktičnih nagrad. Več »

anketa: brezalkoholne pijače (šifra: 241501)

Na Aragonu smo v sredo , 1. 7. 2015 ob 11:30, opravili nagradno žrebanje, v katerega so bili vključeni anketiranci, ki so sodelovali v spletni anketi o brezalkoholnih pijačah. Več »

Arhiv vseh žrebanj »

Nagrada zvestobe

  Člani Pluspleta se lahko štirikrat letno potegujete za Nagrado zvestobe v vrednosti 300,00 € bruto. V nagradnem žrebanju sodelujete vsi, ki pridno rešujete ankete in zbirate "Pluspletove žetone". Vsaka rešena anketa vam namreč prinese en "Pluspletov žeton", s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju. Več "Pluspletovih žetonov" kot zberete, več možnosti imate za osvojitev nagrade.

Več »

Privlačne praktične nagrade pri vsaki anketi

  Pri Pluspletu vaše mnenje nagrajujemo. Vsaka raziskava, ki jo izvajamo, omogoča sodelovanje v nagradnem žrebanju za privlačen nagrad.

Več »