Rezultati preteklih nagradnih žrebanj

Raziskava o kuhanju (1352201)

V žrebanju je sodelovalo 602 anketiranca, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Anketa o prehrani (362201)

V žrebanju je sodelovalo 534 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali enega prejemnika nagrade. Več »

Anketa o prehrambenih izdelkih (1502201)

V žrebanju je sodelovalo 997 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Kratka anketa na temo ugleda podjetij (372203)

V žrebanju je sodelovalo 510 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali enega prejemnika nagrade. Več »

Aprilska kratka anketa o oglaševanju (022214)

V žrebanju je sodelovalo 210 anketirancev, izmed katerih smo v prostorih podjetja Aragon d.o.o., izžrebali dva prejemnika nagrad. Več »

Arhiv vseh žrebanj »

Nagrada zvestobe

  Člani Pluspleta se lahko štirikrat letno potegujete za Nagrado zvestobe v vrednosti 300,00 € bruto. V nagradnem žrebanju sodelujete vsi, ki pridno rešujete ankete in zbirate "Pluspletove žetone". Vsaka rešena anketa vam namreč prinese en "Pluspletov žeton", s katerim sodelujete v nagradnem žrebanju. Več "Pluspletovih žetonov" kot zberete, več možnosti imate za osvojitev nagrade.

Več »

Privlačne praktične nagrade pri vsaki anketi

  Pri Pluspletu vaše mnenje nagrajujemo. Vsaka raziskava, ki jo izvajamo, omogoča sodelovanje v nagradnem žrebanju za privlačen nagrad.

Več »